Työhyvinvoinnin sparraustunti verkossa

 

Torstaina 19.5.2016 klo 10–11Työhyvinvoinnin sparraustunti -verkoluennot 2016

Psykososiaalisten riskien hallinta

Mitä ovat työn psykososiaaliset riskit ja miten niitä voidaan hallita? Työhyvinvointipäällikkö Katri Mannermaa Satakunnan sairaanhoitopiirin kuntayhtymästä kertoo pitkäjänteisestä työstä psykososiaalisten riskien hallinnassa.

Sairaanhoitopiirin Hyvää työtä! -työhyvinvointiohjelma  sai vuonna 2015 kunniamaininnan Euroopan työterveys- ja työturvallisuusvirastolta. Tunnustus tuli esimerkillisestä ja aktiivisesta
stressin ja psykososiaalisten riskien hallintatyöstä. Mannermaa kertoo, millaisia käytännön tuloksia työ on tuottanut ja millaisin keinoin psykososiaalisia riskejä voidaan hallita. Asiantuntija Jarna Savolainen Työturvallisuuskeskuksesta kommentoi ja kertoo Työturvallisuuskeskuksen palveluista, jotka liittyvät psykososiaalisten riskien hallintaan.

Tervetuloa kysymään ja keskustelemaan!

 

Linkki sparraustunnille


Osallistu klikkaamalla linkkiä: https://meet.lync.com/tyoturva/tuuli.vattulainen/QM7H39LW

Sparraustunnille osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

Työhyvinvoinnin sparraustunti verkossa | Kuva: Rodeo

 

Ohjeet

Työhyvinvoinnin sparraustunti on maksuton, verkkovälitteinen ja vuorovaikutteinen luento, johon voit liittyä omalta tietokoneeltasi internetyhteyden kautta. Sparraustunti järjestetään Skype for Business -verkkokokousohjelmalla.

Testaa välineiden toimivuutta ennakkoon, jotta sparraustunti pääsee sujuvasti käyntiin. Voit tutustua "kokoustilaan" osallistumislinkin kautta.

  • Tarkista tietokoneesi äänilaitteiston toiminta. Koneessa on oltava vähintään äänen ulostulo luennon kuuntelua varten. Suosittelemme kuulokemikrofonia, jotta voit osallistua keskusteluun. Voit kysyä ja kommentoida myös kirjoittamalla "chattiin".

  • Selainsuositus Internet Explorer, Mozilla Firefox tai Safari (Mac-käyttäjät). Jos yhteydessä on ongelmia, kokeile jotain toista selainta.

  • Kun klikkaat osallistumislinkkiä, Skype for Business Web App käynnistyy automaattisesti, jos koneellasi ei ole varsinaista Skype for Business -ohjelmaa (ent. Lync). Seuraa selaimen ohjeita mahdollisen laajennusosan asentamiseksi. Laajennusosalla saat äänet mukaan verkkokokoukseen.

    Jos käytössäsi on jokin vanha Lync-ohjelma, päivitä se Skype for Business -versioon.
    Tarvittaessa pyydä hyvissä ajoin apua työpaikkasi it-tuelta

 

Muistutus sähköpostiin

Rekisteröitymällä Sykettätyöhön.fi-palveluun saat kuukausittain teemakirjeen suoraan sähköpostiisi – se toimii myös muistutuksena sparraustunnista! Rekisteröitymällä saat käyttöösi myös Meidän tilat -osion sähköiset työkalut.

R e k i s t e r ö i d y  t ä s t ä

 

Palaute ja ideat

Tuuli Vattulainen, p. 050 3028 470  (apua testaukseen, sivusto)
Jarna Savolainen, p. 040 561 2022 (sisällöt)
etunimi.sukunimi@ttk.fi

 

 

Päivitetty 16.05.2016 09:38 Julkaisupäivä 01.02.2016 00:00