Työhyvinvoinnin sparraustunti verkossa

Torstaina 19.1.2017 klo 10–11

Fyysinen kunto työkyvyn tukena

Fyysinen kunto vaikuttaa yksilön mieleen, stressinsietokykyyn ja työtehoon. Kunnon merkitys sairauksien riskitekijänä ja hyvinvoinnin osana on suuri, eikä sitä kannata laiminlyödä. Sparraustunnilla pohditaan kuntoa ja sen eri osa-alueita työntekijän terveyden ja jaksamisen kannalta.
 
Aiheesta kertoo Paavo Nurmi -keskuksen vt. erikoislääkäri, lääketieteen tohtori Harri Helajärvi. Tervetuloa kysymään ja keskustelemaan!
 

Ilmoittautuminen

Työhyvinvoinnin sparraustunti on maksuton, verkkovälitteinen ja vuorovaikutteinen luento, johon voit liittyä omalta tietokoneeltasi internetyhteyden kautta. Sparraustunti järjestetään Skype for Business -verkkokokousohjelmalla.

Sparraustunneille voi ilmoittautua etukäteen TTK:n koulutuskalenterin kautta. Ilmoittautuneille lähetetään muistutus ja linkki osallistumista varten sähköpostilla ennen luentoa. Myös luentomateriaalit lähetetään ilmoittautuneille luennon jälkeen. Tallennetta luennosta ei toistaiseksi ole saatavilla.

Linkki luennolle: https://meet.lync.com/tyoturva/susanna.halikka/WF05447Q

Työhyvinvoinnin sparraustunti verkossa | Kuva: Rodeo

Ohjeita osallistumiseen

  • Testaa välineiden toimivuutta ennakkoon, jotta sparraustunti pääsee sujuvasti käyntiin. Voit tutustua "kokoustilaan" osallistumislinkin kautta.
  • Tarkista tietokoneesi äänilaitteiston toiminta. Koneessa on oltava vähintään äänen ulostulo luennon kuuntelua varten. Suosittelemme kuulokemikrofonia, jotta voit osallistua keskusteluun. Voit kysyä ja kommentoida myös kirjoittamalla "chattiin".

  • Selainsuositus Internet Explorer, Mozilla Firefox tai Safari (Mac-käyttäjät). Jos yhteydessä on ongelmia, kokeile jotain toista selainta.

  • Kun klikkaat osallistumislinkkiä, Skype for Business Web App käynnistyy automaattisesti, jos koneellasi ei ole varsinaista Skype for Business -ohjelmaa (ent. Lync). Seuraa selaimen ohjeita mahdollisen laajennusosan asentamiseksi. Laajennusosalla saat äänet mukaan verkkokokoukseen.

  • Jos käytössäsi on jokin vanha Lync-ohjelma, päivitä se Skype for Business -versioon.
    Tarvittaessa pyydä hyvissä ajoin apua työpaikkasi it-tuelta.

 

Muistutus sähköpostiin

Rekisteröitymällä Sykettätyöhön.fi-palveluun saat kuukausittain teemakirjeen suoraan sähköpostiisi – se toimii myös muistutuksena sparraustunnista! Rekisteröitymällä saat käyttöösi myös Työkalut -osion sähköiset työkalut.

R e k i s t e r ö i d y  t ä s t ä

 

Palaute ja ideat

Tuuli Vattulainen, p. 050 3028 470  (apua testaukseen, sivusto)
Jarna Savolainen, p. 040 561 2022 (sisällöt)
etunimi.sukunimi@ttk.fi

 

 

Päivitetty 16.01.2017 15:12 Julkaisupäivä 01.02.2016 00:00