Työhyvinvointi kannattaa - sykettä työhön!

Tervetuloa Sykettätyöhön.fi-palveluun! Palvelu tukee työhyvinvoinnin johtamista, kehittämistä ja työpaikan sisäistä yhteistyötä. Saat käyttöösi sähköisen työalustan ja työhyvinvointityökalun. Voit valita myös työkaarityökalun ikäjohtamisen kehittämiseen. Rekisteröidy, aloita arvioinnilla ja kutsu tarpeesi mukaan työkaverit, esimiehet tai työsuojelutoimijat mukaan kehittämään työpaikastasi entistä parempi.

Palvelua ylläpitää Työturvallisuuskeskus. Aukioloajat kesällä 2017 

Autamme tavoittelemaan sopivaa sykettä sinunkin työpaikallesi!

Käyttäjien kokemuksia
Sykettätyöhön.fi-palvelu koulutuksen osana

 
Esittelyvideo palvelusta Opetusvideo työkaluista

Aloita työyhteisösi kehittäminen

Palvelu on maksuton. Rekisteröityneenä saat käyttöösi työkalut ja kuukausittaisen teemakirjeen.

Teemat

Poimintoja teemoista

Keskustelua töissä | Rodeo

Kehittäminen työpaikalla tuntuu usein hankalalta ja sattumanvaraiselta. Erilaisia projekteja aloitetaan, kyselyjä tehdään, mutta mikään ei tunnu muuttuvan. Tuntuuko tutulta?

Verkosto | Rodeo

Teemme työtä yhä enemmän erilaisissa verkostoissa ja projekteissa. Työtä johtavat useat projektipäälliköt. Työntekijän lähiesimies ei välttämättä johda päivittäistä työtä. 

Psykososiaalisten riskien hallinta

Psykososiaaliset riskit – esimerkiksi yksitoikkoiset tehtävät, työn intensiivisyys, tiukat määräajat, työn ja yksityiselämän epätasapaino tai työssä koettu väkivalta ja häirintä – lisäävät työperäistä stressiä.

Tietopankki

Tietopankkiin on koottu valikoidusti tietoa ja työkaluja työhyvinvoinnin kehittämistehtävien tueksi. Kaikki tietopankin ohjeet, pdf-julkaisut, verkkosivut ja -työkalut ovat maksuttomia ja vapaasti käytettävissä työpaikalla.

Avaa tietopankki

Uusimmat

Fokus kateissa, aika palasina? Ajanhallinta asiantuntijatyössä

Varmista edellytykset keskittyneelle ajattelutyölle, organisaation tärkeimmälle resurssille. Opas esittelee konkreettisia keinoja, joilla priorisoinnin, työn näkyväksi tekemisen ja keskeytysten hallinnan avulla ajankäytöstä tehdään mielekkäämpää. Työterveyslaitos 2016.

02.03.2017

Esimiesten perehdyttäminen - keskeinen lainsäädäntö tutuksi

Julkaisu on tarkoitettu esimiesosaamisen kehittämisen tueksi. Siinä käsitellään aluksi esimiesosaamisen kokonaisuutta, sitten työhyvinvoinnin merkitystä johtamisessa sekä perehdyttämistä. Viimeinen osio sisältää työelämän säädöksiin perustuvia työnantajan rooliin ja esimiestyöhön liittyviä keskeisiä velvoitteita. Työturvallisuuskeskus TTK 2016.

21.02.2017

Henkilöstön edustaja kehittäjänä

Tehtäväkirja työsuojeluvaltuutetuille ja luottamusmiehille. Oma luku myös työnantajalle. Aarno Ryynänen ja Kai Tarkka, Työturvallisuuskeskus TTK 2008.

17.02.2017